Munkatársaink – Varga klíma

Fűtés és légkondicionálás

H-Sz: 07:00 - 17:00

24 órás segélyszolgálat

Jótállás

Regisztrálja a jótállást

Hívjon most: 06-70-425-02-42

Pest megye és vonzáskörzete

Munkatársaink

Munkatársaink:Csapat!

team-1

Nagy Géza

‪Értékesítési vezető‬

Büszke vagyok arra, hogy egyablakos ügyintézés vagyok, amely képes kielégíteni minden ügyfél igényét. Célom, hogy a legmagasabb színvonalú tervezési és telepítési szolgáltatásokat, a menetrendet és a költségvetést, valamint kiemelkedő ügyfélszolgálatot biztosítsam. Megértem, hogy az idő és a költség döntő fontosságú, és arra törekszem, hogy az ügyfelem elvárásain túlmenően túllépjek.

Kapcsolat
team-2

Kovács Pál

Vezető technikus

Kovács 25 éves tapasztalattal rendelkezik a HVAC szolgáltatási ágazatban. Pályafutását 1989-ben a CBB-nél szolgáltatási koordinátorként kezdte, két évvel később pedig egy szolgáltató felügyelő pozíciójáért. Azon képessége, hogy gyorsan alkalmazkodjon a gyorsan változó környezethez, ideális szolgáltatási vezetőnek bizonyul.

Kapcsolat
team-3

Kiss Péter

Karbantartás

Kiss magasan képzett HVAC szerviztechnikus, több mint 20 éves tapasztalattal. Szakértője a hibás HVAC berendezések hatékony diagnosztizálására és javítására. Ha problémája van a fűtési és / vagy légkondicionáló berendezéssel, azért van, hogy diagnosztizálja és megoldja a problémát.

Kapcsolat
team-4

Magyar Balázs

Irodavezető

Szerviz adminisztrátor, a Vargaklima ügyfélszolgálati szerződéseit 6 évig kezeli. A Magyar célja, hogy támogassa az Vargaklima HVAC Szakértőit, hogy biztosítsa a legjobb ügyfélszolgálati és irodai menedzsmentet. Szolgáltatáshívások terjesztése, új találkozók ütemezése és az Ön kérésére való válaszolás.

Kapcsolat