Értékelések – Varga klíma

Fűtés és légkondicionálás

H-Sz: 07:00 - 17:00

24 órás segélyszolgálat

Jótállás

Regisztrálja a jótállást

Hívjon most: 06-70-425-02-42

Pest megye és vonzáskörzete

Értékelések

Beszámolók:Rólunk írták az ügyfeleink

Nándoki S.

Dunakeszi

Nagyszerű szolgálat, még jobb emberek. Ők jöttek, hogy frissítsék az elektromos panelemet, és fantasztikus munkát végeztek, amikor azt mondták, hogy megtették. Az árbecslés pontosan és pontos volt, és nem haladta meg a szem előtt tartott költségvetést.

Miklósi I.

Vác

Soha nem volt ilyen kellemes élményem a váci fűtési és légkondicionáló cégeivel. A technikusok udvariasak, professzionálisak és örömmel dolgoztak.

Szabó M.

Budapest XI

A Vargaklímát több éve hívjuk fűtésre és hűtésre egyaránt. Jöttek amikor megígérték, és kiváló munkát végeznek. Nagyon ajánlom az Vargaklímát!

Csomor T.

Aszód


A központi légkondicionálásom rossz volt, mert szivárogott. Körbetelefonáltam, de a legtöbb helyen csak a garanciálisan szervizelt készülékeket javítanak. A Vargaklíma számát egy ismerőstől kaptam, adtam nekik egy esélyt, és felhívtam őket. Nagyon örülök, hogy így tettem! Reggel már küldték a csapatot, és olyan gyorsan megjavították a klímát, hogy alig akartam elhinni.
Rendkívül ajánlom őket bármilyen AC-problémára.

Horváth J.

Budaörs

A Vargaklíma nagyon rugalmas volt, és mindig visszahívott és válaszolt a kérdéseimre. Többször (ingyenesen) jöttek vissza, hogy megpróbálják kijavítani a régi modellt, az elhasználódott, szivárgó egységet. Végül egy új egységre volt szükség, és a kezdeti szolgáltatás költségét az új A / C egységre alkalmazták. Összességében nagyon ajánlom ezt a céget.

Hajdú L

Budapest XVIII

Az interneten láttam a hirdetésüket, rögtön felhívtam őket és beszámoltam nekik a törött szivárgó egységemről. Amikor megmutattam ők felmérték, hogy mi a probléma szinte azonnal megjavították. Tapasztalatom szerint messze a legmodernebb és leghatékonyabb cég. Köszönöm Vargaklíma!