Lesz-e az A/C a nyáron? – Varga klíma

Fűtés és légkondicionálás

H-Sz: 07:00 - 17:00

24 órás segélyszolgálat

Jótállás

Regisztrálja a jótállást

Hívjon most: 06-70-425-02-42

Pest megye és vonzáskörzete

Lesz-e az A/C a nyáron?

Meleg és melegebb lesz.

Az Országos Meteorológiai  Szolgálat szerint a május és október közötti előrejelzés szerint mindenütt melegebb, mint a normál hőmérséklet. Hogyan lehet megakadályozni az AC-t abban, hogy a leginkább szüksége van?

A rendszeres karbantartás, mint a légszűrők cseréje és a csatorna tisztítása segít abban, hogy a HVAC-rendszer hatékonyan működjön, így energiát takaríthat meg és csökkentheti a hűtési számlákat. Azonban a szélsőséges hő, az eltömődött szellőzőnyílások vagy a hibás vezetékek túlterhelhetik a rendszert, és a lehető legrosszabb időn belül AC-meghibásodást okozhatnak.

Átfogó megelőző karbantartás

Készen állunk arra, hogy kezeljük a HVAC összes szükségletét, a megelőző karbantartás és a vészhelyzeti javítások, az új rendszer-ajánlások és a telepítés érdekében.

Legyen az egyik engedélyezett HVAC szakemberünk, hogy biztosítsa az AC-t a nyár hátralévő részében. A rendszeres karbantartás, mint a légszűrők cseréje és a csatorna tisztítása segít abban, hogy a HVAC-rendszer hatékonyan működjön, így energiát takaríthat meg és csökkentheti a hűtési számlákat. Azonban a szélsőséges hő, az eltömődött szellőzőnyílások vagy a hibás vezetékek túlterhelhetik a rendszert, és a lehető legrosszabb időn belül AC-meghibásodást okozhatnak.

Átfogó HVAC tune-up csomagunk tartalmaz:

 • Hűtőfolyadék szint és nyomásellenőrzés
 • Termosztát kalibrálása
 • Elektromos rendszer ellenőrzése és meghúzása, beleértve a vezetékeket, érintkezőket, kondenzátorokat és reléket
 • Párologtató tekercs és kondenzvíz elvezetés tisztítása
 • A kondenzátor, a kültéri leválasztó, a ventilátor motor és a kések tisztítása és ellenőrzése
 • Kenés szükség szerint
 • Plusz több biztonsági és hatékonysági ellenőrzés

Hívja most: 06-70-425-02-42

A Varga Klíma csapattal való találkozáshoz! Készen állunk arra, hogy kezeljük a HVAC összes igényét, a megelőző karbantartás és a vészhelyzeti javítások, az új rendszer-ajánlások és a telepítés érdekében.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Legutóbbi hozzászólások
  About
  We offer 24/7 Emergency Service to all of our customers. You can always count on AirPro Experts to get to you fast and get the job done right the first time. We use state-of-the-art diagnostic equipment to find the source of your heating and air conditioning problems and fix them fast.