Egy drágább HVAC szűrő jobb? – Varga klíma

Fűtés és légkondicionálás

H-Sz: 07:00 - 17:00

24 órás segélyszolgálat

Jótállás

Regisztrálja a jótállást

Hívjon most: 06-70-425-02-42

Pest megye és vonzáskörzete

Egy drágább HVAC szűrő jobb?

HVAC légtisztítók

Az egész ház levegőtisztítói egyre népszerűbb összetevői a fűtési és hűtési rendszereknek számos otthonban. Vajon miért? Nézze meg az alábbi előnyöket!

Kevesebb allergiás tünet.

A szabványos légszűrőkkel ellentétben az egész ház levegőtisztítói akár 3 mikron méretű allergéneket is elkaphatnak, és a szűrt levegőből a részecskék 99,97 százalékát eltávolítják.

Kompakt méret.

Az egész ház levegőtisztítóit kényelmesen telepítik a HVAC légkezelő rendszerbe, így a házon belül különböző helyiségekben a csúnya hordozható egységek megszűnnek.

Költséghatékonyság.

A teljes ház levegőtisztítói megtakarítanak a levegőtisztító szűrők és a HVAC szűrők beszerzésének költségén.

Kevesebb zaj.

Mivel az egész ház levegőtisztítói kiküszöbölik az egyes hordozható egységekhez kapcsolódó zajt, kényelmesebb és egészségesebb beltéri környezetet hozhatnak létre, kevés zajjal.

Alacsony karbantartás költség.

Míg a szabványos HVAC-szűrőket legalább 90 naponta kell cserélni, az egész ház levegőtisztítói 3-5 évig tartanak, kis karbantartás nélkül. Ezek az egységek beépíthetők a meglévő HVAC rendszerébe.

A szemek és a fülek nyitva tartása a figyelmeztető jelek számára megakadályozhatja, hogy a rendszer kilépjen éjszaka közepén vagy a vállalkozások számára, az év leghidegebb napján munkaidő alatt ”- mondta Michael Flag, az AirPro Inc. elnöke. HVAC kiszolgáló cég New Yorkban. „Az egyszerű karbantartás az év során megakadályozza ezt a problémát, és a hideg téli időjárás során melegen tartja otthonát vagy üzletét

Lépjen kapcsolatba az Varga klíma szakértőjével egy ütemterv szerint az egész ház légszűrő előnyeinek költségmentes elemzésével.

Hívja most az 1-800-123-4567-et

Az otthoni ingyenes konzultáció egyeztetéséhez tárcsázzon minket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Legutóbbi hozzászólások
    About
    We offer 24/7 Emergency Service to all of our customers. You can always count on AirPro Experts to get to you fast and get the job done right the first time. We use state-of-the-art diagnostic equipment to find the source of your heating and air conditioning problems and fix them fast.