Otthon előkészítése nyaralás előtt – Varga klíma

Fűtés és légkondicionálás

H-Sz: 07:00 - 17:00

24 órás segélyszolgálat

Jótállás

Regisztrálja a jótállást

Hívjon most: 06-70-425-02-42

Pest megye és vonzáskörzete

Otthon előkészítése nyaralás előtt

Készen áll a nyaralásra?

Otthonod is legyen! A gondos tervezés nemcsak az otthoni és tárgyi eszközök védelmét segítheti utazás közben, hanem családja számára is biztosíthat energiamegtakarítást a szuvenírek eltöltésére! Kövesse az öt egyszerű tippet az otthoni előkészítéséhez.

Legyen szó akár hétvégi utazásról, akár a tóházban való tartózkodásról, ne feledje, hogy kövesse ezeket az energiatakarékos tippeket, hogy elkerülje a felesleges költségeket, amikor távol van.

1. Kapcsolja le a villanyt.

Ha úgy dönt, hogy valamelyik fényét biztonsági intézkedésként tartja, fektessen be egy automatikus időzítőbe. Programozható úgy, hogy késő esti és kora reggeli órákban bekapcsolja a fényeit, miközben megakadályozza a nap folyamán elvesztett energiát.

2.Kapcsolja le a légkondicionálót.

Míg fontos, hogy az otthoni levegő keringése közben megmaradjon, a termosztát 85 fokos elfordításával drasztikusan csökkentheti az energiafelhasználást. Ha programozható termosztátja van, egyszerűen használja a „nyaralás” funkciót a biztonságos és hatékony beltéri hőmérséklet fenntartásához, amíg elment.

3. Húzza ki a készülékeket és az elektronikát.

Még ha kikapcsolták, bármi, ami a falhoz van csatlakoztatva, továbbra is energiát fogyaszt. Az eszközök kihúzásával vagy intelligens tápkábel használatával elkerülheti a készenléti energia elvesztését. Ne felejtse el kihúzni a mosó- és szárítógépet is.

4. Állítsa be a vízmelegítőt.

Kapcsolja be a vízmelegítőt “alacsony” vagy “nyaralás” üzemmódba, ha a medence fűtőtestet is használ, fontolja meg a medencefedél beszerzését, amely segít minimalizálni a hőveszteséget, hogy elkerülhető legyen a melegítés költsége.

5. Hűtőszekrény:

Ha csak néhány nappal eltűnt, kapcsolja a hűtőszekrény termosztátját néhány fokra. Ha több mint két hete leszel, tisztítsa meg és ürítse ki a hűtőszekrényt, nyissa ki az ajtót, és húzza ki az egységet.

Ha ez egy hétvégi út vagy maradjon a tóházban, ne feledje, hogy kövesse ezeket az energiatakarékosságot tippek, hogy elkerüljék a szükségtelen költségeket, amíg távol vannak.

Hívja a Varga klíma szakértőt az

06-70-425-02-42  telefonszámon

Találkozó létrehozása egy szakértőnkkel, akik a jelenlegi rendszereket ellenőrzik a hatékonyság növelése érdekében!

Preparing-Home-Vacation-Expert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Legutóbbi hozzászólások
    About
    We offer 24/7 Emergency Service to all of our customers. You can always count on AirPro Experts to get to you fast and get the job done right the first time. We use state-of-the-art diagnostic equipment to find the source of your heating and air conditioning problems and fix them fast.